SİVAS / GEMEREK - Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Erasmus+ Projesi Kapsamında staj için Çocuk Gelişimi Öğretmenimiz Gülbahar Çetin refakatinda İspanyaya giden öğrenci grubumuz stajını tamamlayarak okulumuza döndüler.Üç ülkeye giden öğrenci gruplarımız stajlarını tamamlayarak okulumuza döndüler.

Mrt

ERASMUS + PROJESİ KAPSAMINDA İSPANYA MARBELLAYA GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZ STAJ ÇALIŞMASINA BAŞLADILAR.

Şbt

ERASMU+ ROJESİ KAPAMINDA İSPANYA MARBELLA ŞEHRİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİ GRUBUMUZ İSPANYA'DA

Şbt

ERASMUS + PROJESİ KAPSAMINDA STAJ İÇİN AVUSTURYA VE ÇEK CUMHURİYETİNE GİDEN ÖĞRENCİ GRUBUMUZ YURDA DÖNDÜ

Ock

ERASMUS+ Stajı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yükselen DURSUN ve Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN'i makamında ziyaret ettik.Projemizi tanıttık.

Ara

Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Mesleki Eğitim öğrenici ve personelinin öğrenme hareketliliği kapsamında 2023-1-TR01-KA122-VET-000164277 nolu  ‘Potansiyelimizi Keşfedelim, Hayallerimizi Gerçekleştirelim’ stajı için Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinden toplam 15 öğrenci 21 ocak -9 mart tarihleri arasında Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ülkelerine staj yapacaklar. Proje tanıtımı yapılarak değerli velilerimize bu konuyla ilgili gerekli bilgilendirme yapıldı.

Ara

Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Mesleki Eğitim öğrenici ve personelinin öğrenme hareketliliği kapsamında 2023-1-TR01-KA122-VET-000164277 nolu  ‘Potansiyelimizi Keşfedelim, Hayallerimizi Gerçekleştirelim’ stajı için Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinden toplam 15 öğrenci 21 ocak -9 mart tarihleri arasında Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ülkelerine staj yapacaklar. Proje tanıtımı yapılarak yabancı dil kursu başlatıldı.

Ara

Okulumuz tarafından hazırlanan,2023 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından 2023-1-TR01-KA122- VET-000-164-277 no'lu '' Potansiyelimizi Keşfedelim, Hayallerimizi Gerçekleştirelim:Okul Öncesi Eğitimde Çoçuklar için Öğrenme Merkezli Reggio Emiliya Yaklaşımı Stajı'' adlı projemiz desteklenmeye uyugun bulunmuştur.

Kas

İL GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE AYNI ANDA KİTAP OKUYORUZ.

Kas

100.Yılımıza Özel İlçe Programı İçin Öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimizin katkılarıyla bayrak gösterisi yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin yaşına özel 100 öğrenci 100 fidan dikme etkinliği 29 ekim günü değerli katılımcılarımızla birlikte yapıldı.

Kas

100. Yıla özel duvar süslemesi yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel anlamı ve değeri büyük Türk bayrağı, koridor süslemesi çalışması yapıldı. Bu çalışmayla ilgili öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden değerlendirme alındı.

Ekm

12. SINIF ÖĞRENCİLERİNDE DERS ÇALIŞMA VERİMLİLİĞİNİ ARTTIRMAK İÇİN OKULUMUZ REBER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN SUNU ÜZERİNDEN BİLGLENDİRME YAPILDI.